Atelier Almere

Heb jij een trouwjurk gekocht en moet deze nog op jouw lichaam aangepast worden? Heb jij een galajurk die te lang is? Wil je moeder op jouw bruiloft een unieke jurk aan? Wil je je bruidsmeisjes jurken in dezelfde kleur, maar in verschillende modellen? Heb je een dochtertje waarvoor je de mooiste jurk wilt? Met al deze vragen en nog veel meer kunnen wij je helpen.

Ons atelier in Almere maakt en vermaakt bruidsjurken, galajurken, feestkleding en ook de reguliere broeken, blouses en andere kleding. Onze coupeuses zijn gezellig, fijn in de omgang, flexibel, creatief en bovenal zeer kundig. Ze verstaan hun vak als geen ander en denken graag met je mee.

De prijzen voor het vermaken van jouw trouwjurk of andere kleding is scherp! Voor een basisvermaking van je trouwjurk (hieronder verstaan wij innemen, uitleggen en korter maken zonder kanten rand) ben je Maximaal 150 euro kwijt. De coupeuse vertelt je bij je eerste pasafspraak wat de kosten zullen zijn. Deze kosten betaal je als je kledingstuk klaar is. Waar andere bruidswinkels beginnen bij 199 euro, is in ons atelier dat heel vaak al de max. Atelier almere geknipt voor uw vermaking.

Ontwerpstudio Elyte

In onze ontwerpstudio heb je de mogelijkheid om jouw jurk zelf samen te stellen. Heb je altijd al een beeld gehad van je jurk? Kun je jouw jurk maar steeds niet vinden? Wil je steeds de rok van de ene jurk, maar de top van de andere? Dan is er nu de mogelijkheid om dat te laten maken!

Of het nu een extreme jurk is met veel tule of een kleurtoevoeging, alles is mogelijk. Neem een tekening mee, of plan een afspraak met de coupeuse in en leg haar je ideeën voor. Samen komen we dan tot jouw droomjurk. Weet je nog niet helemaal wat je wilt of juist helemaal niet, dan plan je eerst een afspraak in in de winkel. Samen gaan we dan kijken wat bij jou karakter, figuur en je ideeën van de bruiloft past.

Door onze collectie mix and match by Elyte, kunnen we diverse tops en rokken met elkaar combineren. Hierdoor kunnen we eerst bepalen wat het silhouet is dat bij jou past. Daarna kunnen we het geheel helemaal naar jouw wensen in gaan vullen. Welke stoffen vind je mooi, welk kant, welke glitter, wil je een bandje, wil je een lage rug….. De mogelijkheden zijn eindeloos. We helpen je met dit hele proces en denken met je mee. Een jurk laten ontwerpen kan al vanaf 1500 euro. Elyte makes your dress unique!