Bohemian Bruiloft

ons blog

Bohemian Bruiloft

,
in Bruid
,

Romantisch, vrouwelijk en modern = Bohemian

Het huwelijk van Johnny de Mol & Anouk van Schie afgelopen week, is je waarschijnlijk niet ontgaan. Het stel gaf elkaar het ja-woord op een droomlocatie in de Algarve in het prachtige Portugal. Een select clubje familie en vrienden mochten komen. Gelukkig deelden dit selecte clubje diverse foto’s op Instagram zodat, wij stiekem konden meegenieten. Het thema van de bruiloft; Bohemian. 

Bohemian is een trend die wij steeds vaker voorbij zien komen in keuzes voor een trouwjurk, trouwlocatie of in de dresscode van het gezelschap. De Bohemian stijl is romantisch, vintage en down to earth. De Bohemian bruiloft is het tegenovergestelde van een klassieke bruiloft en is daarom heerlijk modern. Vrijheid en een ontspannen sfeer staan centraal.  

Wat betekent een Bohemian stijl voor jouw trouwjurk?

De Bohemian trouwjurk is perfect voor de no-nonsens bruid. De bruid die geen behoefte heeft aan grote baljurken, strakke korsetten en alle glitters die daarbij horen. Bij de Bohemian jurken moet je denken aan lange jurken, soepele stoffen en een romantisch motief met veel kant. Door de flowy stijl van deze jurken krijg je snel een romantisch en dromerig gevoel. De stijlvolle motieven en de flaired sleeves creëren het optimale gevoel van vrouwelijkheid.

De trend van de Bohemian stijl heeft flink doorgezet in Nederland waardoor de bruid veel keuze heeft. De bruid kan gaan voor een sexy look met transparante stoffen en chique decolletés of, voor een sophisticated look met lange kanten mouwen in combinatie met een wijd uitlopende rok. De Bohemian look past bij elke vrouw.

Benieuw welke style bij jou past? Bezoek Hartenvrouw Bruidsmode in Almere voor het juiste advies. Wij ontvangen jou graag met een heerlijke kop koffie. 

Hopelijk zien wij je snel. 

Maak snel een afspraak 

X