Een echte Enzoani bruidsjurk

Bij Hartenvrouw Bruidsmode hebben we een grote collectie aan Enzoani trouwjurken. De bruidsmode van Enzoani straalt elegantie en klasse uit en heeft bovendien een perfecte pasvorm voor de vrouwelijke rondingen. Het is dan ook geen wonder dat Enzoani momenteel in populariteit en bekendheid groeit. Bij Hartenvrouw Bruidsmode in Almere verkopen we maar liefst 3 lijnen van Enzoani. Wil jij stralen in een bruidsjurk van Enzoani op je trouwdag? Maak dan snel een afspraak bij ons en kom de trouwjurk van je dromen passen!

Enzoani bruidsmode

Het merk Enzoani bestaat sinds 2005 en heeft in deze jaren veel populariteit geworven in de bruidsmode. Dit komt vanwege de elegantie en klasse die de Enzoani bruidsjurken uitstralen.

Daarnaast heeft Enzoani de trouwjurken zo ontworpen dat ze gemaakt lijken te zijn voor een echt vrouwenlichaam. De jurken zitten namelijk als gegoten bij iedere vrouw. De ontwerpers van Enzoani hebben de jurken zo gemaakt dat vrouwelijke vormen er perfect in uitkomen. En dit geeft jouw lichaam in een Enzoani trouwjurk het perfecte silhouet. Wat je vormen ook zijn, in een Enzoani bruidsjurk komen ze er prachtig in uit! De bruidsjurken van Enzoani worden enkel uit voorraad verkocht en kunnen niet worden bijbesteld.

Handgemaakte Enzoani trouwjurken

De Enzoani bruidsjurken worden met de grootste aandacht ontworpen en gemaakt. Iedere jurk is handgemaakt en tot in detail ontworpen door toonaangevende designers. De beste coupeuses ter wereld werken hard om de meest prachtige Enzoani bruidsjurken te verfijnen. Iedere stof is van zeer hoge kwaliteit, zo ook alle details, tot aan het bijzondere kralenwerk.

Welke lijnen verkopen wij?

Enzoani heeft talloze prachtige lijnen, waaronder de Beautiful by Enzoani bruidsmode en Blue Enzoani. Bij Hartenvrouw Bruidsmode in Almere verkopen wij vier lijnen van het merk Enzoani:

 • Beautiful by Enzoani bruidsjurken
 • Élysée trouwjurken
 • Enzoani jurken
 • Blue by Enzoani bruidsmode

De stijl van Enzoani

Bruidsjurken van het populaire merk Enzoani stralen het volgende uit:

 • Klasse
 • Mengeling van traditioneel en modern
 • Perfecte pasvorm
 • Elegantie
 • Unieke kantsoorten en bewerkte stiffen
 • Vrouwelijk
 • Grote verscheidenheid aan stijlen

Beautiful by Enzoani bruidsjurken

Wanneer je als toekomstige bruid een echt sprookjeshuwelijk voor ogen hebt, is dit waarschijnlijk dé lijn voor jou. Beautiful by Enzoani bruidsjurken hebben een romantische uitstraling die je even helemaal versteld doen staan. Het zijn prachtige prinsessenjurken gemaakt met de meest elegante details. Denk aan mooie vormen met kant, satijn en tule.

Subtiel en sexy tot in detail: Blue Enzoani

Blue by Enzoani is de bijzonder elegante lijn die staat voor subtiele jurken met prachtig verfijnde organza’s. Ook kant speelt een grote rol in de Blue by Enzoani lijn. De sexy halslijnen, omringt door bijzondere kantwerken en onevenaarbare details maken het voor veel toekomstige bruiden een droomjurk. Na het passen van een Blue by Enzoani krijgen we vaak te horen van vrouwen dat de trouwjurken hen echt een uniek en bijzonder gevoel geven.

De neoklassieke stijl van Enzoani Elysée

Voor de vrouw die haar figuur perfect wil laten uitkomen in een modern silhouet is de Enzoani Elysée een topper onder de Enzoani trouwjurken. De makers van deze prachtige jurken werken met neoklassieke invloeden en mooie contouren. Deze stijl is perfect voor de vrouw die net even anders voor de dag wil komen en echt omarmd wil worden door haar droomjurk. Deze Enzoani trouwjurken zijn tijdloos, elegant en klassiek.

Altijd het perfecte Enzoani silhouet voor elke vrouw

Het fijne aan de Beautiful by Enzoani bruidsjurken, de Blue Enzoani en de andere lijnen van dit bijzondere merk is dat er altijd een silhouet te vinden is die perfect matcht met je figuur. Iedere vrouw is anders en elke vrouw heeft een andere droomjurk voor ogen. Ga je liever voor een baljurk, A-lijn, aansluitend, recht vallend, soepel vallend of mermaid stijl? De Enzoani trouwjurken zijn er voor iedere vrouw, ook als je zoekt naar plus size trouwjurken. Bij Hartenvrouw Bruidsmode zoeken we samen met jou zorgvuldig de bruidsjurk van je dromen uit.

Kom snel Enzoani trouwjurken passen bij Hartenvrouw Bruidsmode!

Ben je benieuwd naar onze collectie met Enzoani trouwjurken? We nodigen je graag uit om langs te komen in onze boetiek aan de zoetelaarpassage 5 in Almere. Wil je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben? Maak dan even een afspraak via 06-17612228. Wij verwelkomen je graag!