Bruid

Grote maat trouwjurk

Grote maat trouwjurk

“Ik dacht dat ik nooit een mooie trouwjurk zou vinden” “Een mooie trouwjurk is voor mij niet weggelegd” “Ik ben dik, dus kan ik mijn droomjurk wel vergeten” “Niets staat me, shoppen is een ramp, er is niets in grote maat verkrijgbaar” Herken je dit?

Zomaar even 4 uitspraken die wij vaak horen van bruiden met een maatje meer. Schrijnend vinden we dat! Wij weten dat er wel prachtige jurken zijn die groter zijn dan de standaard maten 38 en 40. “Deze moet het maar worden, want deze gaat dicht”

Nee toch!?! Je koopt geen grote maat trouwjurk alleen maar omdat deze dicht gaat!!
Settelen, omdat je een jurk vind die dicht gaat. Wij geloven dat je een jurk met je hart koopt, dat gaat natuurlijk niet op als je de jurk alleen maar kiest omdat deze dicht kan. Triest, treurig, verdrietig en niet de bedoeling!

Een plussize trouwjurk is er! Je moet alleen de goede winkel vinden! Bij deze een pleidooi voor alle bruiden die het gevoel hebben niet te kunnen slagen omdat hun kledingmaat groter is dan 50; Kom naar ons!

Wij zijn Hartenvrouw bruidsmode en we hebben ons naast de standaard maten ook toegelegd op de grote maten trouwjurken. We zorgen ervoor dat we altijd genoeg keuze hebben in trouwjurken met maat 48 of hoger in verschillende stijlen.

Veel bruidshuizen zeggen grote maten trouwjurken te verkopen, bij de meeste bruidshuizen is een grote maat vanaf 44 tot 52. Wij kunnen ook bruiden die maat 70 dragen aan een prachtige trouwjurk helpen. Omdat je een grotere maat draagt hoef je niet te settelen…

Kijk je wel eens naar Curvy brides boutique? Dan weet je dat er veel jurken zijn voor bruiden met een maatje meer. Ook in verschillende stijlen en prijsklasse. If you have it, flaunt it! Ofwel: Wat je hebt, mag je laten zien! Prachtige zeemeermin jurk, die je rondingen omhelst! De klassieke A-lijn die je een mooi taille geeft. Een prinsessenlijn waardoor je je de mooiste bruid op aarde voelt. Een sexy uitgesneden jurk met split, die iedereen laat staren. Het kan allemaal , ook of misschien wel juist met een maatje meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *