Bruid

Het Begin van Hartenvrouw Bruidsmode

Het begin van Hartenvrouw Bruidsmode

Het begin van Hartenvrouw Bruidsmode is een feit. De grote stap is gezet. Het is definitief! We gaan voor onszelf beginnen. Een eigen bruidsmodewinkel in Almere! De domeinnaam geregistreerd, de inschrijving voltooid. Collecties bekeken en verkend. Wat een keuzes!! Nu moet je weten dat ik soms erg lastig ben in keuzes maken. Gelukkig is dat nu niet het geval. We komen in ons zoekproces erg leuke mensen tegen en worden aan alle kanten vriendelijk en goed geholpen.

Een bruidsmodewinkel beginnen is een droom! Bruiden aan mooie jurken helpen is 1, maar ze de beleving meegeven van een trouwjurk passen, en je droomjurk vinden is 2. En dat laatste is nu net wat ons werk zo mooi maakt. Dat maakt het verschil. Een trouwjurk koop je met je hart, is ons motto! En dat geloven we ook echt.

We gunnen iedereen dat gevoel dat je je echt DE bruid voelt.

Hoe dat voelt is voor iedereen anders, onze taak is dat te herkennen en het voor de bruid te verhelderen. En dat doen wij weer met ons hart! Het is dan ook niet gek dat de naam van onze bruidsmodewinkel “Hartenvrouw” is geworden. We kijken er nu al naar uit om vrouwen te helpen aan een supermoment in het plannen van je trouwdag: het kopen van je trouwjurk. Je bent van HARTE welkom in onze winkel!

Plan eenvoudig een afspraak in

Benieuwd naar onze mooie winkel en alle prachtige bruidsjurken? Plan eenvoudig een afspraak bij ons in via het contactformulier.

Veel liefs van Elma & Yvette

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *