Share your day

Ben je druk bezig met de voorbereidingen van jullie trouwdag en zoek je naar inspiratie? Hartenvrouw in Almere nodigt je met trots uit voor ons Share Your Day evenement.

 

Dit biedt een unieke kans om direct verhalen, tips en advies te ontvangen van bruiden die hun bijzondere dag al hebben gevierd.

Datum: 24 April 2024
Locatie: Hartenvrouw Bruidsmode, Zoetelaarpassage 5  Almere
Tijd: 19 uur tot 21 uur

Wat kan je  verwachten?

  • Echte Verhalen, Echte Inspiratie: Hoor firsthand van voormalige bruiden over hun zoektocht naar de perfecte jurk, hoe ze hun grote dag hebben beleefd en wat ze hebben geleerd.
  • Persoonlijke Aandacht: Onze ervaren stylisten staan klaar om je persoonlijk te adviseren en te inspireren met de nieuwste collecties en trends.
  • Een avond van Verbinding: Ontmoet andere bruiden-to-be, deel verhalen, en maak verbinding over gedeelde dromen en wensen.
  • Speciale Aanbiedingen: Profiteer van exclusieve kortingen en aanbiedingen, alleen beschikbaar voor de deelnemers van Share Your Day en ontvang een super leuke goodiebag.

Maak van jouw zoektocht naar de perfecte trouwjurk en de voorbereidingen van jullie huwelijksdag een onvergetelijke ervaring—samen.

Beperkte plaatsen beschikbaar!

Geef je hieronder op voor dit super leuke event

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen .

Share your day event