Bruid

Trouwjurken passen in Almere

Trouwjurken passen, hoe gaat dat nu eigenlijk in zijn werk?

Hoera, je bent gevraagd door je vriend/vriendin en jullie gaan aan de slag om je bruiloft te plannen. Nu mag je trouwjurken passen, en dat kan in Almere. Wij zijn Elma en Yvette van Hartenvrouw bruidsmode. Leuke plannetjes maken, uitwerken en even helemaal into the bruiloften. Fantastisch om te doen, vinden wij!

trouwjurken passen in almere

bruidsjurk passen almere

Wat wij vrij vaak van aanstaande bruiden horen, is dat ze nogal onzeker worden van het idee dat ze trouwjurken gaan passen. Je zult er natuurlijk ook naar uitkijken, maar er komen toch ook wat onzekerheden naar voren. 1 van de onzekerheden is dat je eigenlijk niet weet hoe zoiets nu in zijn werk gaat. Daar kunnen wij wat voor jullie in betekenen. Hieronder zal ik een beschrijving geven met hoe een passessie er bij ons uit ziet en wat je kan en mag verwachten. Je kunt bij ons een afspraak makenom trouwjurken te passen in Almere, dat is wat wij ook het liefst hebben, maar je mag ook zonder afspraak bij ons komen.

Als je binnenkomt heten we je welkom met een bakje koffie, thee of water en een stuk zelfgebakken appeltaart. Tijdens de koffie kletsen we gezellig over jou, je verloofde en je plannen die je al gemaakt hebt. Zo krijgen we een indruk van wie jij bent als persoon en wij vinden het super leuk om te horen welke plannen jullie hebben gemaakt. We vertellen dan wat voor jurken we in de winkel hebben en leggen uit dat er op sommige jurken levertijd zit en op andere niet. De voorraad jurken kun je zelfs die dag nog mee naar huis nemen. De jurken die we gaan bestellen voor je, hebben vaak een levertijd van 4 tot 7 maanden. Daar moet je dus wel rekening mee houden als je gaat passen.

We vertellen je ook dat de kans dat je een jurk vindt zomaar aanwezig is en dat je daar mentaal op voorbereid moet zijn. Het is namelijk zo dat vanaf het moment dat je gaat passen, je de kans hebt om je jurk tegen te komen. We vragen je ook naar je budget, het is bij ons namelijk niet toegestaan om een jurk aan te trekken die boven je budget valt. We vinden het niet eerlijk om je verliefd te laten worden op een jurk die ver boven je budget valt. Natuurlijk is het zo dat als jij , of de mensen die bij je zijn, zelf een jurk ziet die je graag aan wilt, dat dat geen probleem is, zolang je het bedrag van de jurk maar kunt en wilt betalen.

Dan gaan we jurken uitzoeken. Je mag bij ons zelf jurken uitzoeken , je oog doet immers het eerste werk. We zorgen ervoor dat je wat verschillende stijlen en silhouetten hebt, zodat je zeker weet welke kant je op wilt. Als we de jurken hebben uitgezocht, gaan we beginnen met passen. We beginnen met de jurk die je op het 1e gezicht het mooiste vindt. Vandaar uit wordt het makkelijker en duidelijker. Bij de jurken krijg je ook een torselet aan (lingerie) , een passchoentje en evt. een hoepel. Wij vinden het belangrijk dat je kunt ervaren hoe dat zit en of je dat zou willen op je trouwdag. Overige accessoires, zoals een sluier, tiara etc doen we aan bij de laatste fase van het passen.

We hebben geen maximum aantal jurken die je mag passen. Wel waken we ervoor dat je niet te moe wordt en niet teveel indrukken krijgt. We weten dat je in de paskamer jezelf soms tegen kunt komen. We herkennen keuzestress, bindingsangst, onzekerheden en ook het nog niet willen beslissen, want het shoppen is zo leuk. Er is ruimte voor al deze emoties en we kunnen je daar ook in begeleiden.

trouwjurken passen in almere

Bij ons is er geen druk en geen verplichting.  Ons hoofddoel is om jou een mooie ervaring te geven en natuurlijk zou de kers op de taart zijn als je bij ons je jurk vindt. Heb je je jurk gevonden, dan komt de afronding. Bij een jurk uit voorraad betaal je de jurk helemaal en mag je deze ook direct meenemen. Bij een jurk die we voor je bestellen, nemen we eerst je maten op, bestellen we de juiste maat voor je en geven we je de verwachte levertijd aan. Deze jurk betaal je voor de helft bij aankoop en de andere helft bij afleveren. Eventuele accessoires die je erbij koopt, betaal je wel direct.

Bij aankoop van je jurk krijg je de informatie van onze coupeuse mee. Zij overlegt met jou bij de 1e pas wat er vermaakt moet worden en wat de prijs daarvan is. De mogelijkheden van onze coupeuse zijn eindeloos. Wat ons eigenlijk het dubbele aantal jurken verschaft, want 1 jurk kan op vele manieren ook nog eens aan jouw smaak worden aangepast. (Denk aan mouwtje eraan of eraf, glitter erbij of eraf, meer of minder kant…..)

We hopen dat we je zo wat inzicht hebben kunnen geven over hoe een pasafspraak bij ons in zijn werk gaat. Mocht je nog ergens vragen of onduidelijkheden over hebben, laat het ons weten. We staan voor jou klaar en helpen is het liefste wat we doen!

Kom jij trouwjurken passen in Almere? We kijken naar je uit !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *