Bekijk onze Modeca collectie

Jaaa, je gaat trouwen! Super leuk om dat projectje te gaan regelen. Je bruidsjurk is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Je hebt vast al online wat research gedaan en mooie jurken gespot. Wij hebben een fantastisch merk voor jou gespot! Modeca! We zijn echt razend enthousiast en willen dit graag met jullie delen.

Om jullie optimaal kennis te laten maken met dit mooie merk organiseren we op 15 november 2020 een aantal modeshows. Dit houdt in dat we 3x een modeshow organiseren, waarin we de jurken laten zien en jullie kunnen wegdromen bij al het moois! Je kunt hierbij aanwezig zijn, maar wees snel, want vol = vol.

Modeca Bruidsjurk

Modeca is een nederlands bedrijf dat bruidsjurken ontwerpt en produceert. Het merk Modeca heeft zich bewezen als een fantastisch merk.

De jurken hebben een prachtige pasvorm, de materialen die gebruikt worden zijn van geweldige kwaliteit. De jurken zijn gemaakt van moderne stoffen en de modellen zijn afgestemd op de laatste trends in de bruidswereld. Ook de klassieke modellen en stoffen komen terug in de nieuwste collectie. Dat maakt dit merk veelzijdig en geliefd bij heel veel bruiden.

Wij als Hartenvrouw bruidsmode hebben onze collectie uitgebreid met dit mooie merk. Niet alleen vanwege de waanzinnig mooie jurken, maar ook omdat de service van Modeca en de mogelijkheden erg goed zijn. Deze service en mogelijkheden kunnen wij dus ook aan jullie als bruiden geven.

Wanneer is de show?

De modeca shows vinden plaats op 15 november om 10 uur, om 13 uur en om 16 uur. Er is plaats voor 30 personen per show. Dat betekent dat we je willen vragen om met niet meer dan jij en 1 ander persoon te komen kijken. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk om na de show een afspraak te maken om jurken die je hebt gezien te komen passen. Bij deze afspraak mag je wel meerdere mensen meenemen, want dat is natuurlijk te leuk! Inschrijven kan via een mailtje naar info@hartenvrouwbruidsmode.nl. Vermeldt daarin je naam, trouwdatum, woonplaats en wie je meeneemt.