Bekijk onze Modeca collectie

Jaaa, je gaat trouwen! Super leuk om dat projectje te gaan regelen. Je bruidsjurk is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Je hebt vast al online wat research gedaan en mooie jurken gespot. Wij hebben een fantastisch merk voor jou gespot! Modeca! We zijn echt razend enthousiast en willen dit graag met jullie delen.

Om jullie optimaal kennis te laten maken met dit mooie merk hebben we een groot aantal jurken ingekocht. Ook nu weer in de nieuwste collectie.

We organiseren ook een trunkshow (waarbij bijna alle jurken van dit merk aanwezig zullen zijn) op 24 september 2022.

Reserveer snel je plekje, want vol=vol

Modeca Bruidsjurk

Modeca is een nederlands bedrijf dat bruidsjurken ontwerpt en produceert. Het merk Modeca heeft zich bewezen als een fantastisch merk.

De jurken hebben een prachtige pasvorm, de materialen die gebruikt worden zijn van geweldige kwaliteit. De jurken zijn gemaakt van moderne stoffen en de modellen zijn afgestemd op de laatste trends in de bruidswereld. Ook de klassieke modellen en stoffen komen terug in de nieuwste collectie. Dat maakt dit merk veelzijdig en geliefd bij heel veel bruiden.

Wij als Hartenvrouw bruidsmode hebben onze collectie uitgebreid met dit mooie merk. Niet alleen vanwege de waanzinnig mooie jurken, maar ook omdat de service van Modeca en de mogelijkheden erg goed zijn. Deze service en mogelijkheden kunnen wij dus ook aan jullie als bruiden geven.

Wanneer is de show?

De modeca trunkshows vinden plaats op 24 septemver. Er is plaats voor 8 bruiden. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.  Inschrijven kan via een mailtje naar info@hartenvrouwbruidsmode.nl.

Vermeldt daarin je naam, trouwdatum, woonplaats en wie je meeneemt.