Een jurk koop je
MET JE HART
De prachtige jurken van say yes to the dress en four weddings kennen we allemaal. Bruidsjurken van duizenden euro’s inclusief een glas champagne en een fantastische service in de bruidswinkel. Het liefste wil iedereen deze ervaring zoals op televisie, maar zonder duizenden euro’s uit te geven.

Die ervaring willen wij jou graag geven. Wij helpen je met het vinden van jouw droomjurk. De keuze die je met jouw hart maakt. Bovendien leveren wij trouwjurken uit voorraad, dus de jurk kan je meteen mee nemen. Wij zijn Hartenvrouw bruidsmode in Almere en ons hart is toegewijd aan jouw droomjurk.

De hartenvrouwen

YVETTE & ELMA

Vrouwen met een droom voor het openen van een bruidsmodewinkel in Almere. Elke bruid is anders en moet op een passende manier worden geholpen voor het vinden van de droomjurk. Het is van belang dat jij je veilig voelt in de zoektocht en alle onzekerheden durft te bespreken. Wij willen jou graag helpen om al deze onzekerheden/twijfels uit de weg te ruimen zodat jij rustig een keuze kan maken. De zoektocht is ook leuk, spannend en gezellig. De service die wij leveren zal hier een steentje aan bijdragen. Een professionele service met een grote glimlach. Veiligheid, vertrouwen, rust en gezelligheid zijn de woorden die hoog in het vaandel staan.

Het aantal bruidsmodewinkels in Almere is beperkt ondanks de groei van de grote stad. Wij willen een unieke ervaring bieden tegen een eerlijke prijs. Bruidsjurken voor een mooie prijs die ook nog eens dierect uit voorraad leverbaar zijn. We zijn constant bezig met het zoeken naar prachtige jurken vanuit heel Europa speciaal voor jou. Wil je meer weten? Bezoek ons! We zullen met een kop koffie klaar zitten om jouw hart te laten spreken voor het uitzoeken van de droomjurk.