• Wat ben ik ontzettend blij dat mijn keuze op hartenvrouw bruidsmode is gevallen! Op de website voel je je al gastvrij maar in de winkel wordt dit alleen maar meer bevestigd. We werden ontvangen met drinken en een heerlijk stuk zelfgemaakte appeltaart. Daarna een hele goede uitleg van "hoe verder". Met een grapje en een grolletje heb ik hier mijn droomjurk mogen vinden met begeleiding van de twee geweldige dames!!! Mocht je een bruidsjurk zoeken, hartenvrouw bruidsmode is 200% een aanrader. Dames heel erg bedankt voor de goede zorgen en de gezellige dag.

  Deveny Vuijst Avatar Deveny Vuijst
  6 maart 2023
 • Na ontzettend veel gezellig leuk maar zakelijk contact met Elma, in de winkel geweest voor accessoires voor mijn bruiloft. De jurk had ik elders gekocht al vóór covid. En zelfs voor alleen de accessoires een fantastisch ontvangst. Mijn naam stond op een bordje geschreven. Gezellig gekletst met Elma, Yvette en Jeditja. Wat een ongelofelijk fijne sfeer hangt er in de winkel, hartelijk, huiselijk en heel erg service gericht. Als je opzoek bent naar je droomjurk, accessoires, of wat je ook nodig hebt voor je bruiloft qua kleding, dan is Hartenvrouw de winkel waar je ontzettend fijn wordt geholpen!

  Moniek Oosterhuis Avatar Moniek Oosterhuis
  2 oktober 2023
 • Super aardige dames. Hebben veel kennis van het vak en leven helemaal op met de bruid. Geven de bruid goed advies en zorgen er voor dat zij 100% achter haar keuze staat. Verder zijn de dames heel gastvrij. Kwa jurken is de winkel ook zeker een aanrader.

  Abigail G Avatar Abigail G
  20 juli 2023
 • Klant vriendelijk met veel keuze. de toekomstige bruid is echt het middelpunt. Zeer kundig advies en geen opdringende verkoopsters. Kortom perfect!

  Wilma Veldhuisen Avatar Wilma Veldhuisen
  2 oktober 2023
 • Het was GEWELDIG!! Ik ben zo onwijs goed geholpen, wat een fijne sfeer en lieve vrouwen + dochter! Ik ben speciaal naar deze winkel gekomen voor mijn droomjurk en óf het een droomjurk was: Prachtig. Ik zou iedereen aanbevelen naar Hartenvrouw Bruidsmode te gaan.

  Mitchell Denise Verweij Avatar Mitchell Denise Verweij
  20 juli 2023