• De dames van Hartenvrouw heten je van harte welkom en laten je rustig binnenkomen en wennen aan het idee dat je een trouwjurk gaat passen. Je mag ook zelf rond kijken. Daarnaast nemen ze de tijd voor je. Alle opmerkingen die je geeft, nemen zij mee en ze zoeken de geschikte jurk. Een mooie winkel met hart voor de bruid.

  thumb Jesse de Block (TheBlocki)
  23 augustus 2022
 • Heel fijn ontvangen, topservice en een groot aanbod aan jurken voor elk budget. Het was echt een mooie ervaring!! Mijn vriendin heeft haar droomjurk hier gevonden!!

  thumb Sharon Dalgliesh
  10 augustus 2022
 • De mevrouw die ons heeft geholpen vandaag, was echt ontzettend leuk !. Luisterde goed naar de bruid, en was ontzettend vriendelijk naar de mensen die mee waren

  thumb Clarissa Dejong
  11 september 2022
 • Prachtige ervaring! Alle tijd voor ons genomen. Hele mooie jurken gepast. Het is werkelijke een schitterende trouwjurk geworden. Van harte aanbevolen!

  thumb Hessel van der Zee
  10 augustus 2022
 • Wat een fijne middag hebben wij gehad! Ontzettend leuk geholpen en goed geslaagd dankzij het kundige advies van deze dames. Wij gaan met een goed gevoel (en jurk!) naar huis toe! Wij weten jullie voor de volgende bruid weer te vinden!

  thumb Lian Weijers
  8 oktober 2022