• Super dag hier gehad! Ze maken het helemaal jou dag. Ze betrekken ook super leuk de Entourage erbij, alle meiden mochten een jurk uitzoeken zodat je verschillende soorten jurken aankrijgt. Ook laten ze zelf jurk zien die eventueel op je lijstje staan. Ze zijn super vriendelijk en helpen je heel goed! Het is zeker een aanrader om hier voor je trouwjurk te gaan kijken! Heel erg bedankt voor deze mooie dag

  Vera Burggraaf Avatar Vera Burggraaf
  9 december 2022
 • Een geweldige bruidswinkel! Gisteren ben ik hier geweest en heb ik de jurk van mijn dromen gevonden. Erg leuk om zelf tussen de jurken te snuffelen en een collectie samen te stellen die je daarna in alle rust, gezelligheid en met goede hulp en fijne eerlijke adviezen kunt passen. Ze geven je op dit moment echt het gevoel dat het om jou draait en het is echt een leuke beleving! Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring! Ik ga een onvergetelijke dag beleven in deze fantastische jurk.

  Sabine Super Avatar Sabine Super
  13 juli 2023
 • Today we found an amazing dress for my friend within her budget. The lady which took care of us was lovely and she helped to find a dress which fit so nice. Thanks a lot and we would recommend this store definetely.

  Annika Annika Avatar Annika Annika
  3 april 2022
 • Mooie middag gehad. Ongedwongen sfeer. En DE jurk gevonden, met behulp van de dames met veel ervaring. Echt een aanrader

  Wilma van den Berg Avatar Wilma van den Berg
  3 augustus 2023
 • Geweldig geholpen met mijn trouwjurk, meerdere jurken gepast en ben zeker geslaagd met advies van personeel. Prachtige jurken, personeel aardig en weten wat ze adviseren.

  Lisa Pereboom Avatar Lisa Pereboom
  30 maart 2023