Trouw in een echte Bianco Evento trouwjurk

Bij Hartenvrouw Bruidsmode hebben we een grote collectie Bianco Evento trouwjurken. De bruidsmode van Bianco Evento straalt eenvoud en klasse uit. Ze geloven dat minder meer is, het less is more principe en hierdoor kan een Bianco Evento trouwjurk gemakkelijk gepersonaliseerd worden. Wil jij stralen in een bruidsjurk van Bianco Evento op je trouwdag? Maak dan snel een afspraak bij ons!

Bianco Evento Bruidsjurk

Al meer dan twintig jaar is Bianco Evento actief op het gebied van bruidsmode. Gevestigd in Duitsland hebben ze zich ontwikkeld tot een wereldbedrijf. Ze hebben dan ook al naam gemaakt in maar liefst 55 landen. Dit komt mede door de snelle levertijden en de premium kwaliteit van de bruidsmode. De bruidsjurken van Bianco Evento stralen eenvoud uit en zijn hierdoor gemakkelijk te personaliseren en/of te combineren met accessoires en andere kledingstukken. De Bianco Evento trouwjurken zijn uniek te maken met het juiste sieraad, jasje of bruidsriem.

De stijl van Bianco Evento trouwjurken

Bruidsjurken van het merk Bianco Evento stralen het volgende uit:

  • Premium kwaliteit
  • Eenvoud
  • klasse
  • Minder is meer
  • Uniek te maken
  • Ook in plussize verkrijgbaar

Neem contact met ons op

Heb je interesse in het maken van een afspraak om een Bianco Evento bruidsjurk te passen? Of heb je vragen en/of opmerkingen over ons aanbod van Bianco Evento bruidsjurken? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak en/of het stellen van je vragen. Bel naar 06-17612228. Of stuur ons een e-mail. Het bezoekadres van Hartenvrouw Bruidsmode is Zoetelaarpassage 5 , Almere. Wij zien je graag verschijnen in onze winkel.