Kies voor een bohemian trouwjurk op je bruiloft

Een droombruiloft op het strand, het zonnetje die helder aan de lucht staat en jij die op en top straalt in een Bohemian trouwjurk uit onze collectie. Dat klinkt toch geweldig? Onze collectie bevat talloze, trendy Ibiza trouwjurken voor de vrouw die zich echt lekker wil voelen op de mooiste dag van haar leven. Benieuwd uit welke topmerken je de keuze hebt? Wij helpen je graag verder tijdens een gezellige pasafspraak!

Hoe omschrijf je de perfecte Bohemian trouwjurk?

Denk strand, denk Ibiza. Een Bohemian trouwjurk past volledig binnen de karakteristieke, speelse Ibiza-style. Mag jouw droombruiloft de ultieme strand-vibe ademen? Dan zijn onze Bohemian trouwjurken echt iets voor jou!

Deze stijl heeft een speelse strandlook, kenmerkend vanwege prachtig soepel vallende rokken en mooie kanten bovenstukken. Vaak wordt er bij deze stijl gebruikgemaakt van grof kant, maar dit kan uiteraard ook fijn kant zijn. Wat je smaak ook is, bij ons slaag je zeker! Je shopt deze geweldige trouwjurken bij ons tot maatje 54.

Dé Ibiza style trouwjurk voor een echte summerwedding

We zeggen het nog maar eens: de Bohemian trouwjurk ademt strand en Ibiza. Vandaar dat deze fantastische jurken ook echt perfect geschikt zijn voor de ultieme strandbruiloft of een huwelijksvoltrekking in een prachtig versierde tuin. De mooiste aardetinten en zandkleuren, zoals beige, ecru, wit, lichtbruin en zalm- of babyrose zijn kleuren die je in deze stijl veel terugziet.

Shop ook de mooiste Ibiza style bruidsmeisjesjurken

Bij een bruiloft in Bohemian stijl past natuurlijk ook een toepasselijke aankleding. Daarom vind je bij ons ook talloze jurken die perfect zijn voor je bruidsmeisjes. Deze shop je volledig in alle kleuren die matchen jouw Ibiza style trouwjurk. Door na te denken over een kleureenheid voor de gasten op je trouwdag, maak je er echt een prachtig geheel van op de mooiste dag van je leven.

Deze fantastische merken verkopen wij:

Bij Hartenvrouw Bruidsmode in Almere verkopen wij van maar liefst negen topmerken met prachtige Bohemian bruidsjurken:

  • Randy Fenoli
  • Herve Paris
  • Très Chic
  • Bianco Evento
  • Sina-C
  • Enzoani
  • Modeca
  • Bridalstar
  • Amelie

Bohemian jurken in iedere prijsklasse

Bij ons slaag je voor Bohemian trouwjurken in zeer uiteenlopende prijsklassen. Er zijn al Bohemian trouwjurken te koop vanaf €499,-. Voor de laatste trends betaal je vaak net wat meer, maar wij kijken vooral naar je persoonlijke wensen. Tenslotte betaal je bij Hartenvrouw bruidsmode nooit meer dan €3499,- voor een trouwjurk.

Jij staat centraal bij Hartenvrouw Bruidsmode

Vind je het spannend of moeilijk om een keuze te maken? Of word je overladen door zenuwen en heb je advies nodig voor het vinden van je perfecte Ibiza trouwjurk? No worries: wij zorgen ervoor dat jij je fantastisch voelt tijdens een fitting en dat je volledig op je gemak bent bij ons. Ons team is deskundig en ervaren. Wij hebben veel kennis van de laatste trends, maar kunnen je ook op persoonlijk vlak uitstekend adviseren. En dat allemaal, onder het genot van een heerlijk vers appelgebakje!

Bohemian jurken in iedere prijsklasse

Bij ons slaag je voor Bohemian trouwjurken in zeer uiteenlopende prijsklassen. Er zijn al Bohemian trouwjurken te koop vanaf €499,-. Voor de laatste trends betaal je vaak net wat meer, maar wij kijken vooral naar je persoonlijke wensen. Tenslotte betaal je bij Hartenvrouw bruidsmode nooit meer dan €3499,- voor een trouwjurk.

Gezellig langskomen? Maak direct een pasafspraak!

Heb je interesse in het maken van een afspraak om Bohemian trouwjurken te passen? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak. We verwelkomen je graag in onze winkel om jou te adviseren over een Bohemian bruidsjurk.

Bellen kan naar 06 17612228 of stuur ons een bericht via het formulier op deze website.