Bohemian trouwjurk

Kies voor een bohemian trouwjurk op je bruiloft

Bij Hartenvrouw Bruidsmode hebben we een grote collectie bohemian trouwjurken. Bohemian trouwjurken zijn helemaal hip op de trouwdag. Ze hebben dan ook een romantische en speelse uitstraling. En wie wil dat nu niet? Bij Hartenvrouw Bruidsmode in Almere verkopen we bohemian trouwjurken van maar liefst vijf merken. Wil jij stralen in een bohemian bruidsjurk op je trouwdag? Maak dan snel een afspraak bij ons!

boho chique, bohemian bruidsjurk  tres chic kanten bruidsmode in almere  bohemian trouwjurk met kanten mouwen en losse rok

Waan je op Ibiza in een bohemian trouwjurk!

bohemian bruidsjurk
boho trouwjurk
bohemian trouwjurk van kleemeier met kanten mouwen en een lage rug

Een bohemian bruidsjurk

Denk strand, denk Ibiza. Een bohemian trouwjurk past volledig binnen die karakteristieke,
speelse Ibiza-style. Wil je een bruiloft met een lekkere strand-vibe? Dan is de bohemian
trouwjurk echt iets voor jou! Bohemian trouwjurken hebben een speelse strandlook stijl. Ze zijn kenmerkend vanwege soepelvallende rokken en kanten bovenstukken. Vaak wordt er bij kant in bohemian trouwjurken gebruik gemaakt van grof kant, maar dit kan ook fijn kant zijn. Bohemian trouwjurken gaan tot maat 54.

Welke merken verkopen wij ?

Bij Hartenvrouw Bruidsmode in Almere verkopen wij van maar liefst vijf merken bohemian bruidsjurken:

  • Marylise
  • Casablanca
  • Très Chic
  • Bianco Evento
  • Kleemeier

Bohemian trouwjurken zijn er in verschillende prijsklasses. Er zijn al bohemian bruidsjurken vanaf 199 euro.

Voor de laatste trends betaal je vaak wel wat meer. Bij Hartenvrouw bruidsmode betaal je nooit meer dan 2499 euro voor jouw trouwjurk.

Heb je interesse in het maken van een afspraak om een bohemian bruidsjurk te passen? Neem contact met ons op voor een afspraak. Bel naar 085-2081203. Of stuur ons een bericht via het formulier op deze website. We verwelkomen je graag in onze winkel om jou te adviseren over een Bohemian bruidsjurk.

X