trouwjurk van modeca

Bruidsjurk Flevoland

Wil je niet ver reizen voor je droomjurk? Kom dan bij ons langs voor een gezellige pasafspraak van je bruidsjurk in Flevoland. Wij hebben talloze prachtige bruidsjurken in iedere stijl, gemaakt van de fijnste materialen. Welke pasvorm je ook op het oog hebt, hier shop je de perfecte bruidsjurk voor ieder budget.

De fijnste plek om bruidsjurken in Flevoland te passen

 

Het passen van je droombruidsjurk in Flevoland voelt bij ons echt als een dagje uit. Wij leggen je helemaal in de watten, zorgen dat je lekker comfortabel bent en het beste advies krijgt.

Om te beginnen nemen we al je wensen door onder het genot van een heerlijk vers appeltaartje. Wat heb je in gedachten qua vorm, stijl en kleur? Hoe gaat je bruiloft er verder uitzien en wat verwacht je van de stof? Welke make-up wil je gaan dragen? Op basis van deze wensen geeft ons team een deskundig advies over de perfecte jurk voor jou.

goedkope trouwjurk

Prettig advies van ons ervaren team

 

Dat je hier op de juiste plek bent voor de perfecte bruidsjurk merk je vanzelf. Wij zetten ons graag in voor de mooiste dag van jouw leven en doen er alles aan om je met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Ons team is niet alleen heel enthousiast, maar ook erg ervaren. Voor je droombruiloft wil je er natuurlijk tiptop uitzien en stralen in een bruidsjurk die echt bij je past. Wij zorgen ervoor dat je dé perfecte jurk hebt gevonden voor je ons pand verlaat.

Helemaal naar je eigen stijl

 

Ben je een grote fan van over de top, klassiek of juist Bohemian? Van ons assortiment zal je naar hartenlust genieten. Aan iedere stijl is gedacht, maar ook aan iedere vorm. Wij vinden het erg belangrijk dat elke vrouw zich helemaal zichzelf voelt in haar jurk. Daarom kom je voor de ideale bruidsjurk in Flevoland bij ons. Een strak lijfje met wijde rok of juist een loose fit met klassieke look? Onze collectie bestaat uit talloze prachtige droomjurken die helemaal voor jou zijn gemaakt.

Bruidsjurken in iedere prijsklasse

 

Wil je echt flink uitpakken met een bruidsjurk van een bekende ontwerper? Of ga je juist voor een budgetvriendelijke bruidsjurk in Flevoland? Het maakt bij ons niet uit, want wij bieden je de mogelijkheid om uit verschillende prijsklassen de perfecte jurk te kiezen. Zo kan je een kijkje nemen in onze bruidsjurken outlet, de tweedehands collectie of juist nieuwe bruidsjurken in de laatste trends. De prijzen van onze jurken lopen dan ook sterk uiteen van €499 tot €3.499.

Combineer met onze prachtige accessoires

 

Zodra je de perfecte bruidsjurk gevonden hebt kan je de dress helemaal afstylen met wat prachtige accessoires die helemaal passen bij de stijl. Zonder een prachtige sluier is de jurk voor jou wellicht niet compleet. Dit onmisbare item shop je bij ons. Daarnaast is ons assortiment verrijkt met de meest bijzondere bolero’s, schoenen en (corrigerende) lingerie.

Kom bruidsjurken in Flevoland passen en maak direct een afspraak!

 

 

Benieuwd naar onze fantastische collectie bruidsjurken in Almere? Wij zien je graag terug bij ons voor een gezellige pasafspraak.

Waarom wij?

  • Altijd de volledige aandacht van de styliste
  • Meer dan 450 jurken op voorraad
  • Direct jouw droomjurk mee nemen
  • Geweldige accessoires en schoenen
Over Elma en Yvette Hartenvrouw Bruidsmode Almere

Afspraak maken

We gebruiken je telefoonnummer alleen voor het afstemmen van de afspraak.
De afspraak bevestiging ontvang je per email.
De hele winkel voor jezelf? Plan een VIP afspraak op donderdagavond.