Bruid

Bruidsjurken passen voor de lol

bruidsjurken passen voor de lol

Bruidsjurken passen voor de lol, waarom bieden wij dat niet aan?

We hebben het serieus overwogen en we kunnen  uit het diepst van ons hart zeggen dat wij geen trouwjurken voor de lol willen aanbieden! Waarom niet gaan we jullie hierin uitleggen. Wij vinden dat een bruidsjurk passen en uitzoeken een beleving is. Er ontstaat een soort magisch moment op het moment dat je beseft dat dit de jurk is waarin je gaat trouwen! 

bruidsjurken passen voor de lol

Een bruidsjurk is niet zomaar een kledingstuk. Niet zomaar een jurkje. In een bruidsjurk voel je je speciaal, voel je je mooi. Het is een jurk waarin je de beste versie van jezelf ontmoet. Onze passie zit ‘m in het vinden van de klik tussen de bruid en de trouwjurk. Daarvan krijgen we kippenvel en huilen we soms heerlijk mee. Daar lopen we warm voor, dat is wat we iedereen zo gunnen! Jullie snappen wel dat dat bij een trouwjurken passen voor de lol niet aan de orde is. Een bruidsjurk passen voor de lol, is fun…. punt. Er ontstaat geen magie, geen zoektocht naar dat speciale moment. De bridal experience is er niet. Het is een gezellig moment tussen vrienden en bekenden. Dat is het ook! Maar niet voor ons.

Wij gaan voor magie, mooie ervaringen en dat ene speciale moment.

Een 2de reden om het niet te willen doen, is het feit dat de bruidsjurk respect verdient. Het is een fantastisch kledingstuk. Ook de bruiden die een bruidsjurk gaan kopen verdienen een bruidsjurk waar nog niet in gefeest is, waar niet in gedold is of waar toch met wat minder respect mee om is gegaan. En helaas gebeurt het nog maar al te vaak dat in een bruidswinkel waar je trouwjurken voor de lol kan passen, je als echte bruid een jurk kan kopen die voor de funparty’s gebruikt is… Genoeg redenen voor ons om bij onze passie te blijven.

Bruiden helpen om een fantastische jurk te vinden, waarin ze de beste versie van zichzelf vinden.

En natuurlijk de hele beleving daar omheen. Wij willen dan ook bruiden die gaan trouwen uitnodigen een afspraak te maken voor deze geweldige ervaring. Ben je benieuwd naar onze collectie? Neem eens een kijkje: Bruidsmode collectieBruidsmode plussizeBruidsmode outletBruidsmode outlet plussize