Goedkope bruidsjurken in Almere

Een goedkope bruidsjurk vinden in Almere is nu mogelijk! Om een prachtige trouwjurk te vinden, hoef je geen duizenden euro’s te betalen. Bij Hartenvrouw bruidsmode vind je al de mooiste bruidsjurken vanaf 299 euro! Ja je leest het goed, 299 euro!!

Ben jij je baan kwijt geraakt tijdens deze crisis, heb je een groot gezin, of stel je gewoon andere prioriteiten bij het uitgeven van je geld….. Dan kun je hier voor heel weinig een prachtige trouwjurk kopen. Ook voor jou hangt er een prachtige trouwjurk te wachten. Welke goedkope bruidsjurk kom jij uitzoeken?

Nieuwe collectie goedkope bruidsjurken

Wat denk jij? Zijn goedkope bruidsjurken altijd minder mooi dan een dure trouwjurk? Wij denken dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Wil jij de nieuwste trend volgen, een jurk uit de nieuwste collectie ? Is dat belangrijk voor je? Dan betaal je meer dan dat je bijvoorbeeld een jurk kiest uit de collectie van het jaar daarvoor.

Natuurlijk is het allebei goed, maar heb je wat minder te besteden of heb je iets minder geld over voor je trouwjurk, dan adviseren we om naar jurken uit eerdere collecties te kijken. Of je nu maat 36 of maat 66 hebt, in deze prijsklasse vindt je ook alle maten. Ben jij nieuwsgierig geworden of jij misschien wel je droomjurk kunt vinden binnen jouw budget?

Tweedehands goedkope bruidsjurken in almere

Voor ieder budget een droomjurk, want een droomjurk wil iedereen, toch?! Dat is ons motto! Omdat wij ook tweedehands trouwjurken verkopen, kun je eigenlijk voor een dubbeltje op de eerste rang zitten! Een mooie designer vintage jurk, voor soms nog minder dan de helft van de prijs! Hoe mooi kan het leven zijn! Je trouwdag wordt dat zeker met een prachtige goedkope bruidsjurk uit onze Harten2 collectie. We hebben al goedkope tweedehands trouwjurken vanaf 300 euro. Kom je gezellig langs? De koffie staat klaar

Neem contact met ons op

Heb je interesse in het maken van een afspraak om een goedkope bruidsjurk te passen? Of heb je vragen en/of opmerkingen over ons aanbod van goedkope bruidsjurken? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak en/of het stellen van je vragen. Bel naar 06-17612228. Of stuur ons een e-mail. Het bezoekadres van Hartenvrouw Bruidsmode is Steurstraat 1A, Almere. Wij zien je graag verschijnen in onze winkel.