Je trouwjurk verkopen

Je trouwjurk verkopen

Je trouwjurk verkopen in Flevoland doe je gemakkelijk via ons. Want wij vinden het gaaf om jouw bruidsjurk een tweede kans te geven en jij houdt zo nog wat leuks over aan de verkoop van je jurk: geld.

Je trouwjurk verkopen in Flevoland via Hartenvrouw Bruidsmode

Heb jij nog je trouwjurk in de kast hangen, en vind je het zonde om deze te laten verstoffen? Wij kunnen de japon voor jou verkopen! En we vinden dat nog geweldig om te doen ook!

Hoe werkt het verkopen van je bruidsjurk?

  1. Stuur ons een foto van je jurk (per mail) en indien mogelijk met een kopie van de aankoopbon.
  2. Wij laten je weten of je jurk geschikt is voor de verkoop ervan in onze winkel. We selecteren op prijs, jaartal en vraag vanuit de markt.
  3. Wanneer wij denken jouw jurk te kunnen verkopen, dan ontvangen we je graag in onze winkel in Almere en zullen we samen overleggen welk bedrag jij voor je jurk wilt ontvangen.
  4. Wanneer we een bruid blij hebben kunnen maken met jouw jurk, dan ontvang je hierover een bericht van ons. Wij zullen dan het afgesproken bedrag aan je overmaken.

Voorwaarden voor het verkopen van jouw bruidsjapon

We stellen een paar eisen aan het verkopen van jouw trouwjurk:

  • Je jurk moet schoon en heel zijn. De volgende bruid wil tenslotte ook een stralend mooie jurk.
  • Om je jurk in onze winkel op te hangen rekenen we een bedrag van €40 voor een jaar.

Waarom zou je je trouwjurk willen verkopen?

Voor sommigen is de reden niet leuk. De trouwdag ging niet door en je wilt alles wat daarmee te maken had het liefst zo snel mogelijk uit je systeem hebben.

Voor de meesten geldt gelukkig dat de trouwdag voorbij is, de herinneringen zijn vastgelegd op foto, video en in je geheugen. Wat doe je dan met je trouwjurk?

 

Hang je deze op in je kast om te verstoffen?

 

Zet je de jurk op een pop om erachter te komen dat ie verkleurt is na een tijdje?

 

Bewaar je de jurk in een dichte zak of doos op zolder voor je dochter, om erachter te komen dat je dochter twintig jaar later toch ook wel graag haar eigen jurk uit wil zoeken?

 

Hoe mooi is het dan om je trouwjurk te verkopen en met het geld wat dat oplevert een mooie herinnering te kopen in de vorm van een sieraad of uitje? Je maakt een andere bruid weer super blij met de jurk die jij eerder al uitgekozen hebt. Een tweede ronde voor jouw mooie droomjurk.

VERKOOP OOK JOUW TROUWJURK VIA ONS

STUUR ONS JE GEGEVENS

Vul hieronder je gegevens in en upload een foto van je jurk. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over de verkoop van je jurk in onze winkel.
X