Kies voor een trouwjurk met kant op je bruiloft

Bij Hartenvrouw Bruidsmode hebben we een grote collectie trouwjurken met kant. Kanten trouwjurken zijn bij veel bruiden favoriet op de trouwdag. Ze hebben dan ook een klassieke, romantische en sexy uitstraling. Bij Hartenvrouw Bruidsmode in Almere verkopen we kanten trouwjurken in allerlei soorten en maten. Wil jij stralen in een bruidsjurk met kant op je trouwdag? Maak dan snel een afspraak bij ons!

Een kanten trouwjurk

Een trouwjurk met kant is de droom van veel bruiden. Geen wonder, want kant heeft de look en feel van een romantische bruiloft. Kant heeft al vlug de uitstraling van luxe en weelde. En wie wil dat nu niet op de mooiste dag van je leven. Kant kan ook heel sexy zijn, dat ligt natuurlijk ook aan het silhouet dat de japon heeft. Kant komt in veel varianten, zo heb je heel fijn kant, wat we ook wel chantilly kant noemen. Er is ook heel grof kant, wat als het ware op de stof ligt. Wat het mooist staat bij je, weet je door het aan te trekken. In het kant kan ook glitters en parels verwerkt zijn. Bij Hartenvrouw Bruidsmode hebben we kanten trouwjurken in de prinsessen stijl, zeemeermin stijl, bohemian stijl en nog veel meer.

Van welke merken verkopen wij kanten trouwjurken?

Bij Hartenvrouw Bruidsmode in Almere verkopen wij van onder andere kanten bruidsjurken van Très Chic, Kenneth Winston, Marylise, Diane LeGrand, Enzoani, Divina Sposa, Miss Kelly, Kleemeier, Bridal Star en Allure.

Kom kanten trouwjurken passen

Maak een gezellig uitje van je bezoek aan onze trouwboetiek. Wij leggen jou en je bezoek helemaal in de watten. Maar natuurlijk is er maar één het middelpunt van belangstelling en dat ben jij! We starten dan ook met een gesprek om je wensen te achterhalen. Mocht je al wat ideeën hebben over wat voor model, welk merk en welke stijl je wil dragen, dan horen wij dat graag. Wij vertellen je graag over onze mogelijkheden en helpen je bij het passen en het vinden van je kanten bruidsjurk.

Afspraak maken voor advies

Wil je graag langskomen om onze kanten bruidsjurken te bekijken? Of heb je vragen over ons aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en/of het stellen van je vragen. Bel naar 06-17612228.