Trouwjurk verkopen Almere

Op dit moment nemen we geen 2e hands jurken meer in.

 

Je trouwjurk verkopen is een fantastisch idee! Maar hoe doe je dat nu. Waar moet je zijn, hoe pak je dat aan? Je trouwjurk verkopen in Almere kun je doen via Hartenvrouwbruidsmode. Zij hebben een systeem ontwikkeld waarbij je via de winkel je japon kunt verkopen. Wat is nu het voordeel van je trouwjurk verkopen in Almere via Hartenvrouwbruidmode boven marktplaats of andere verkoopgroepen?

  1. Hartenvrouwbruidsmode neemt jou het werk uit handen.
  2. Je trouwjurk hoeft niet meer bij jou in huis te blijven hangen, direct meer ruimte.
  3. Je trouwjurk wordt getaxeerd.
  4. In een winkel komen meerdere bruiden per week en jouw trouwjurk wordt dus door al deze potentiele kopers gespot.
  5. Jouw jurk gaat mee in de “ervaring” die bruiden graag willen, wat jij ze thuis niet kunt bieden.
  6. Het bedrag dat je overhoudt aan de verkoop van je japon is meestal hoger dan dat de japon wordt overgenomen (overgekocht) door de winkel.
  1. Je trouwjurk kan worden aangeboden met verschillende accessoires waardoor deze makkelijker verkoopt.
  2. Je krijgt geen mensen over de vloer.
  3. Je japon wordt op professionele manier aangetrokken bij de bruiden, waardoor de kans op beschadigingen minimaal is.
  4. De aanstaande bruiden worden door een coupeuse gewezen op evt. vermaakmogelijkheden, waardoor de japon aan een breder publiek kan worden aangeboden.

Prijs van een te verkopen trouwjurk in Almere

Om je trouwjurk te verkopen in Almere moet de prijs scherp zijn. Wij denken dat heel veel trouwjurken nog een tweede leven kunnen hebben. Wel is het zo dat trouwjurken van de laatse 3 jaar het beste verkopen. Verwacht niet de hoofdprijs voor je Trouwjurk…. dat is niet reëel.

Maten

Om je trouwjurk te verkopen is het niet heel belangrijk welke maat de japon heeft. Immers… de bruiden die een trouwjurk komen kopen hebben allemaal een andere maat. Wel is het een feit dat een kleinere maat trouwjurk iets moeilijker verkoopt. Dat komt omdat het aantal bruiden die de japon kunnen passen kleiner is. Hoe groter de trouwjurk, hoe meer bruiden deze kunnen aantrekken. Een trouwjurk kan bijna altijd kleiner gemaakt worden, groter maken kan vaak tot 2 maten maar is al lastiger. We kunnen een maat 44 dus wel aantrekken bij een maat 38 bruid, maar niet andersom. We zien dus heel graag grote maten trouwjurken om te verkopen binnen komen.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in het verkopen van een bruidsjurk? Of heb je vragen en/of opmerkingen over het verkopen van jouw bruidsjurk? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak en/of het stellen van je vragen. Bel naar 06-17612228. Of stuur ons een e-mail. Het bezoekadres van Hartenvrouw Bruidsmode is Steurstraat 1A, Almere. Wij zien je graag verschijnen in onze winkel.