De mooiste collectie trouwjurken van Almere

In stijl in het huwelijksbootje stappen doe je in een trouwjurk die helemaal bij jou past en waarin jij je prachtig voelt. Kom daarom jouw perfecte bruidsjurk kopen bij Hartenvrouw Bruidsmode. In onze gezellige bruidswinkel vind je een uitgebreide collectie prachtig tijdloze trouwjurken in Almere.

Wij ontvangen jou en je entourage met een stuk zelfgebakken appeltaart en een lekker kopje koffie of thee. Er is alle tijd om rond te neuzen en het over jouw wensen te hebben. Wat voor ons belangrijk is, is dat jij de winkel verlaat met een glimlach en niet alleen met een jurk. Dat je een trouwjurk vindt waarin jij je helemaal jezelf voelt, zodat jij straks stralend naar het altaar loopt!

De bruidsjurk van jouw dromen

Iedere bruid is uniek. Daar geloven wij bij Hartenvrouw Bruidsmode heilig in. Daarom hebben wij in onze winkel heel veel verschillende stijlen (en maten!) bruidsjurken. Wil jij een trouwjurk met kant of juist van glad satijn? Een rechtvallende bruidsjurk met open rug of een bruidsjurk met A-lijn en mouwtjes? Een vintage, bohemian trouwjurk of een meer tijdloos exemplaar? Strapless of niet? Wij hebben het allemaal voor je!

En mocht je toch nét niet vinden wat je voor ogen hebt, dan is er altijd nog de mogelijkheid tot vermakingen en toevoegingen. Hiervoor werken wij samen met een aantal coupeuses waar wij volledig op vertrouwen. Het is zelfs mogelijk de bruidsjurk helemaal op maat te laten aanpassen. Jouw wensen waarmaken is dus absoluut geen probleem. Zo eindig jij ongetwijfeld met de trouwjurk van jouw dromen. Omdat wij ook uit voorraad leveren, hebben wij altijd unieke trouwjurken. Je zult dus niet zomaar een andere bruid zien met jouw jurk. Neem ook eens een kijkje in onze outlet voor écht de laatste, unieke stuks!

Mooie merken, mooie prijzen

Een bruiloft is al kostbaar genoeg. Je wilt je dan geen onnodig zorgen hoeven maken om de prijs van je trouwjurk. Bij ons kun je gelukkig al terecht voor een trouwjurk vanaf €499! Geen van onze trouwjurken gaat boven de €3499, het gemiddelde ligt zo ongeveer tussen de €1500 en €2000.

Natuurlijk betekent dat niet dat jij geen kwaliteit krijgt. Onze collectie bestaat namelijk uit fantastische merken. Zo zijn wij officieel dealer van Très Chic bruidsmode, het enige verkooppunt van Duber, en hebben we onze eigen lijn: Elyte. Ook jurken van Bridalstar vind je bij ons. En vanaf september 2019 behoort Diane Legrand tot het assortiment. Ook nieuw in onze winkel zijn:

Modeca,

Herve paris,

Crystalline,

Sina-C,

Amelie,

Sincerity

en ook het topmerk Enzoani

En dit jaar mogen we zelfs Randy Fenoli, ja de goeroe van Say yes to the dress, aan onze lijst toevoegen.

Je kijkt je ogen uit!

Help, ik heb te lang gewacht met mijn trouwjurk kopen!

Het is altijd aan te raden minstens 8 maanden van tevoren je bruidsjurk te kopen. Soms kom je er echter gewoon niet op tijd uit. De keuze is reuze en je wilt wel de goede beslissing maken – het gaat om een van de mooiste dagen van je leven! Kom in dat geval zeker eens bij Hartenvrouw Bruidsmode langs om onze collectie bruidsjurken in Almere te ontdekken. Wij leveren namelijk ook uit voorraad. Dat betekent dat je niet op een bestelling hoeft te wachten, en dat scheelt aardig wat tijd. Geen paniek, je vindt bij ons altijd wat je zoekt.

Neem contact met ons op

Kom je snel eens rondneuzen tussen de trouwjurken? Ons team staat klaar om jou in de watten te leggen. Klik op bovenstaande button of bel naar 06-17612228 en wij helpen je graag verder. Wij hopen jou en je gezelschap snel te mogen ontmoeten!