Tweedehands trouwjurk kopen in Almere

Een tweedehands trouwjurk kopen past in het huidige tijdsbeeld, waarin duurzaamheid hoog in het vaandel staat. “Veel bruiden zijn zich er intussen van bewust dat er een meer duurzame manier van trouwen is dan traditioneel trouwen…” Je bent van hárte uitgenodigd om de collectie van Hartenvrouwbruidsmode te komen bewonderen. Wie weet zit jouw droomjurk wel in deze Harten2 collectie!

Gedragen trouwjurk kopen in Almere

Een tweedehands trouwjurk is heel vaak 1 keer gedragen. De gedragen trouwjurk wordt alleen in onze collectie opgenomen als deze gereinigd is en geen gebreken vertoond. Dat betekent dat je een zo goed als nieuwe trouwjurk koopt voor zo goed als geen geld. Wat een fantastische, duurzame oplossing. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee!! Dat zien we graag! Kom shoppen en jouw duurzame, betaalbare designer jurk vinden.

Nieuw, maar toch 2e hands

Een tweedehands trouwjurk hoeft niet altijd gedragen te zijn… Sommige bruiden vinden de keuze voor een trouwjurk erg lastig en kopen daarom meerdere jurken… (ja echt! het gebeurt!) Een bruid krijgt wel eens spijt van haar gekocht trouwjurk en gaat op zoek naar haar ware droomjurk… waardoor ze haar eerst gekochte bruidsjurk niet heeft gedragen.

Helaas worden bruiloften ook wel eens gecancelled….. en daardoor blijft de trouwjurk ook ongedragen. Deze japonnen blijven gelukkig niet in de kast hangen, maar worden bij Hartenvrouw bruidsmode ingebracht. De harten2 collectie groeit wekelijks! Voor een ongedragen tweedehands trouwjurk betaal je minder dan voor een ongedragen bestel jurk… Goed voor het milieu en heel goed voor de portemonnee dus. Wanneer kom jij kijken voor je droomjurk?

Neem contact met ons op

Heb je interesse in het maken van een afspraak om een tweedehands bruidsjurk te passen? Of heb je vragen en/of opmerkingen over ons aanbod van tweedehands bruidsjurken? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak en/of het stellen van je vragen. Bel naar 06-17612228. Of stuur ons een e-mail. Het bezoekadres van Hartenvrouw Bruidsmode is Steurstraat 1A, Almere. Wij zien je graag verschijnen in onze winkel.