De grote dag komt steeds dichterbij. Je hebt al van alles geregeld: de plek voor de huwelijksvoltrekking, de locatie van het feest, de uitnodigingen voor de gasten… En dan is het ook nog zaak om een mooie trouwjurk uit te zoeken. Kijk dan goed welke winkel bruidsjurken heeft die bij jou passen!

Stralend middelpunt

Je denkt misschien dat de keuze voor een trouwjurk niet zo belangrijk is, maar daar vergis je je in. Het belang van een passende jurk die niet alleen in de juiste maat is, maar die ook nog eens goed past bij jou, is niet te onderschatten. Ga maar na: gedurende de hele dag moet je je er comfortabel in voelen. En bovendien ben jij als bruid op de dag van je huwelijk het stralende middelpunt. En je jurk speelt daar een grote rol in.

Een goede voorbereiding

Wanneer je je aan het voorbereiden bent op je huwelijksdag, kun je ook rond bruidjurken goed voorbereiden. Kijk eerst eens op internet: wat zijn nou stijlen die jou aanspreken? En wat voor jurken zou je niet dragen, en waarom niet? Zet je gedachten op papier, zodat je later duidelijk je wensen kunt aangeven, wanneer je in de winkel voor bruidsjurken aan het rondkijken bent.

Allerlei stijlen

En er valt veel te kiezen, want er zijn allerlei stijlen. Natuurlijk zijn er de klassieke, tijdloze jurken, maar ook jurken die heel glamoureus zijn of uitgesproken romantisch. Verdiep je eens in de verschillende stijlen en ga voor jezelf na welke stijlen bij jou zouden passen. Daar zul je later veel plezier van hebben, want als je helder voor ogen hebt wat je wil of juist niet, ben je later sneller klaar met winkelen.

Je budget

Een belangrijk aspect is ook je budget: hoeveel heb je over voor je bruidsjurk? Als het goed is, is de aanschaf van een trouwjurk eenmalig, en je zult je trouwjurk na de grote dag niet meer bij andere gelegenheden dragen. Wat wil je dus maximaal uitgeven aan een trouwjurk? Je bent voor de hele trouwdag waarschijnlijk al genoeg geld kwijt, dus het is verstandig om ook het budget voor je trouwjurk, een zaken als schoenen en accessoires, na te denken.

Winkel in bruidsjurken

En als het dan tijd is om daadwerkelijk te gaan kijken in de winkel in bruidsjurken, zorg er dan voor dat je ruim de tijd hebt. Het is dan slim om een afspraak te maken, zodat de medewerksters alle tijd en aandacht voor jou hebben. Misschien is het een goed idee om iemand mee te nemen naar de bruidsjurken winkel, zoals een zus of een goede vriendin. Die kan wellicht ook goed inschatten welke jurk goed bij jou staat en welke niet.

Dé bruidsjurk winkel

Bij Hartenvrouw Bruidsmode vind je een grote collectie trouwjurken in allerlei stijlen en in allerlei prijsklassen. Grote kans dat je hier vindt wat je zoekt! En het is helemaal niet zo dat je slank moet zijn om in een bruidsjurk te passen, want je vindt onder andere in onze winkel bruidsjurken in een maatje meer. En dan niet een paar, maar vele ‘plussize’ jurken. Want ook in een jurk in een grotere maat moet je kunnen stralen op je trouwdag!

Accessoires

En als je toch in de winkel bent, kun je ook kijken naar accessoires die mooi zouden staan bij de gekozen jurk. Denk dan aan bijvoorbeeld een halsketting, armband, oorbellen of oorhangers, handschoenen, een sluier en een haarsieraad. Allemaal accessoires om je look op de grote dag helemaal af te maken. Laat je ook adviseren over de juiste schoenen, want je moet er de hele dag op lopen, dus je wil geen pijnlijke voeten krijgen.

Kom langs

Hopelijk hebben we je een beeld gegeven van wat er zoal komt kijken bij je keuze voor een passende trouwjurk. Wil je meer weten? Kom dan langs in onze winkel!