Voor je trouwdag valt er veel te regelen. Waar vindt het feest plaats? Welke trouwringen kiezen jullie? Welke fotograaf gaat alles vastleggen? Daarbij is er nog een belangrijke vraag waarover je kunt nadenken: naar welke winkel voor trouwjurken ga je?

Stijlen

De keuze voor een geschikte trouwjurk voor jou is iets waar niet te licht over gedacht moet worden, want je moet er als bruid de hele dag in stralen. Bedenk dus van te voren welke stijl bij jou past, bij jullie als bruidspaar en bij de locatie of stijl van de trouwdag als geheel. Een huwelijk op het strand vraagt bijvoorbeeld om een andere soort jurk dan een huwelijk in een chique ambiance als een kasteel. Het is goed om daar rekening mee te houden.

Budget

Waar je ook over kunt nadenken: wat is het budget voor je trouwjurk? Je kunt zo’n jurk zo duur maken als je zelf wilt, door middel van allerlei toevoegingen. Maar het kan ook zijn dat je budget niet zo groot is, en je minder wilt of kunt uitgeven aan een jurk die je, als het goed is, maar op die ene dag draagt. Als dat zo is, kun je bij je zoektocht naar een bruidsjurk ook rekening houden met winkels die ook betaalbaardere jurken verkopen.

Inspiratie

Je zou, voor inspiratie, op internet kunnen kijken. Op Pinterest vind je allerlei foto’s van bruiden in hun bruidsjurk. Ga voor jezelf na of de jurken die zij dragen ook bij jou zouden passen. Je zou zelfs een ‘moodboard’ kunnen maken waarop je kunt laten zien welke aspecten van een trouwjurk voor jou belangrijk zijn.

Winkel trouwjurken

Hartenvrouw Bruidsmode is een winkel in trouwjurken, gevestigd in Almere. Je bent er van harte welkom om er binnen te stappen, rond te kijken en er op je gemak te passen. Niks moet, alles mag! De eigenaressen, Yvette Schokkenbroek en Elma van Putten, weten dat het kiezen van een mooie en bij jou passende bruidsjurk niet in een korte tijd gebeurt. Tenminste, meestal gaat dat niet zo snel.

Collectie

Bij Hartenvrouw Bruidsmode vind je bruidsjurken voor ieder budget, van een paar honderd euro tot een paar duizend euro. Je vindt er ook nog eens jurken in verschillende stijlen van meerdere merken. De belangrijkste merken in de winkel zijn Très Chic, Sincerity, Madi Lane en Modeca. De kans is dus groot dat je in deze winkel in trouwjurken een jurk (of meerdere jurken) vindt waarmee je heel blij zult zijn!

Ook voor grotere maten

Ook als je een maatje meer hebt, ben je in deze winkel voor bruidsjurken aan het juiste adres. En dan is de keuze niet beperkt tot een enkele jurk waar je genoegen mee moet nemen. Nee, er zijn het hele jaar door tientallen bruidsjurken op voorraad in maten vanaf 48. De grootste maat die je kunt vinden is 70.

Ontwerpstudio en atelier

Hartenvrouw Bruidsmode beschikt over een eigen ontwerpstudio en atelier. Hier kun je jouw aangeschafte jurk naar jouw wensen laten aanpassen en verder laten verfraaien. Het is ook mogelijk om galakleding en avondkleding te laten aanpassen, zodat bijvoorbeeld de bruidsmeisjes en de moeder van de bruid of bruidegom op een passende manier naar de bruiloft kunnen gaan.

Accessoires

Om je look helemaal af te maken, heeft Hartenvrouw Bruidsmode een grote collectie accessoires. Je vindt er onder andere oorbellen en oorhangers, sluiers, armbanden, kettinkjes, haarsieraden en handschoenen. Verder is er een assortiment bruidslingerie en bruidsschoenen, waar je de hele trouwdag lang comfortabel op kunt lopen.

Afspraak maken

Je bent natuurlijk altijd welkom in de winkel in trouwjurken binnen de openingstijden, maar wanneer je echt in alle rust jurken wilt passen, kun je kosteloos een afspraak maken. Dan worden er twee uren voor jou alleen uitgetrokken, waarin je op je gemak kunt passen, met eventueel anderen erbij.