Bruid

Corona en je trouwjurk

De toekomst is niet zo ver weg: Corona en je trouwjurk.

Gaat jouw bruiloft door? Heb je extra maatregelen moeten nemen? Heb je dingen anders moeten regelen? De wereld is in de ban van het Corona virus, begrijpelijk. Maar laten we niet vergeten dat er ondanks het virus nog wel dingen doorgaan. Met of zonder aanpassingen, het leven gaat door.

Natuurlijk zijn wij toegespitst op de bruidswereld. Hoe zit het nu met corona en je trouwjurk? Het is ontzettend sneu voor de bruidsparen die hun zorgvuldig geplande bruiloft gecanceld zien worden. En ook wij leven met die mensen mee. Uitstel hoeft gelukkig geen afstel te zijn en we gaan er vanuit dat jullie dag evengoed gaat komen!

Voor de bruiden die op het punt staan hun dag in te gaan plannen, komen er naast de onzekere dingen ook mooie tijden aan. Je kijkt vooruit en gaat samen bedenken wat jouw dag tot de mooiste maakt. Misschien kun je de datum nog niet helemaal vastleggen, maar je kunt alvast wel bedenken waar en hoe je het zou willen.

Ook het dromen over je trouwjurk hoeft niet stop gezet te worden. Juist het uitkijken naar mooie momenten maakt de overige zaken makkelijker. Weet jij al wat je voor trouwjurk zou willen? Als je de programma’s op tv kijkt of op pinterest kijkt… waar valt jouw oog op?
Wij denken dat je pas weet wat je droomjurk is, als je deze aantrekt… Je oog doet veel werk, maar of dat ook bij jouw figuur en karakter past, weet je pas als je die jurken aantrekt.

Onze winkel is klein, en we helpen 1 bruid tegelijk. We nemen de hygiene regels serieus en geven even geen hand. Mocht er iemand in je entourage verkouden zijn, neem die dan (hoe vervelend ook) even niet mee. We hebben om de bruid veilig te kunnen aankleden de coronacube ontwikkeld. Kijk hier voor een filmpje wat door omroep flevoland is gemaakt.

We willen jullie de toekomstplannen en de mooie momenten niet ontzeggen. We zijn zolang het mag gewoon geopend en willen jullie met liefde helpen. We verkopen uit voorraad, dus ook geen stress over bestellingen. Je kunt je jurk direct meenemen. We zullen er alles aan doen om het zo stressvrij mogelijk voor jullie te maken en jullie in deze toch wat lastige tijd te laten glimlachen en weer te dromen over de toekomstplannen. Want laten we die alstublieft blijven maken!

Ben je het binnen zitten zat, en wil je nu graag je jurk komen uitzoeken, dat kan! Maak een afspraak via deze link, of bel ons op: 036-8442466

trouwjurk kopen in almere ondanks corona virus

Zie onderstaande link voor de actuele informatie en maatregelen rondom het coronavirus: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus