Bruid

Corona en je trouwjurk

De toekomst is niet zo ver weg: Corona en je trouwjurk.

Gaat jouw bruiloft door? Heb je extra maatregelen moeten nemen? Heb je dingen anders moeten regelen? De wereld is in de ban van het Corona virus, begrijpelijk. Maar laten we niet vergeten dat er ondanks het virus nog wel dingen doorgaan. Met of zonder aanpassingen, het leven gaat door.

Natuurlijk zijn wij toegespitst op de bruidswereld. Hoe zit het nu met corona en je trouwjurk? Het is ontzettend sneu voor de bruidsparen die hun zorgvuldig geplande bruiloft gecanceld zien worden. En ook wij leven met die mensen mee. Uitstel hoeft gelukkig geen afstel te zijn en we gaan er vanuit dat jullie dag evengoed gaat komen!

Voor de bruiden die op het punt staan hun dag in te gaan plannen, komen er naast de onzekere dingen ook mooie tijden aan.
Je kijkt vooruit en gaat samen bedenken wat jouw dag tot de mooiste maakt.
Misschien kun je de datum nog niet helemaal vastleggen, maar je kunt alvast wel bedenken waar en hoe je het zou willen. En natuurlijk kun je al wel je trouwjurk uitzoeken.

Ook het dromen over je trouwjurk hoeft niet stop gezet te worden. Juist het uitkijken naar mooie momenten maakt de overige zaken makkelijker. Weet jij al wat je voor trouwjurk zou willen? Als je de programma’s op tv kijkt of op pinterest kijkt… waar valt jouw oog op?
Wij denken dat je pas weet wat je droomjurk is, als je deze aantrekt…
Je oog doet veel werk, maar of dat ook bij jouw figuur en karakter past, weet je pas als je die jurken aantrekt. En dat mag nu weer!

Onze nieuwe bruidswinkel in Almere is groot, groot genoeg om jou en je gezelschap van max 10 mensen veilig te ontvangen. We nemen alle maatregelen in acht en desinfecteren de winkel elke keer. Mondkapjes zijn er ook voor iedereen. Zitten jullie op je plaatsje bij de ruime paskamers, dan mogen de mondkapjes af en kunnen we bijna even vergeten dat het coronatijd is.

We willen jullie de toekomstplannen en de mooie momenten niet ontzeggen. We zijn zolang het mag gewoon geopend en willen jullie met liefde helpen. We verkopen uit voorraad, dus ook geen stress over bestellingen. Je kunt je jurk direct meenemen. We zullen er alles aan doen om het zo stressvrij mogelijk voor jullie te maken en jullie in deze toch wat lastige tijd te laten glimlachen en weer te dromen over de toekomstplannen. Want laten we die alstublieft blijven maken!

Ben je het binnen zitten zat, en wil je  nu graag je jurk komen uitzoeken, dat kan! Maak een afspraak via deze link, of bel ons op: 06 1761222.

Zie onderstaande link voor de actuele informatie en maatregelen rondom het coronavirus: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus