Bruid

Goedkope trouwjurk voor je ceremonie

bruiloft inspiratie

Een goedkope trouwjurk voor je ceremonie

Kies jij ervoor om op de geplande trouwdatum toch de ceremonie door te laten gaan…. Dan vind je het misschien wel heel erg leuk om dan een eenvoudiger, 2e trouwjurk te kopen voor die gelegenheid en je 1e jurk te bewaren voor het grote feest.

Of zie jij nu de mogelijkheden om te trouwen wel, omdat er weer een aantal versoepelingen tijdens deze coronatijd zijn? En ga je op korte termijn in het huwelijksbootje stappen, maar je hebt nog geen jurk….

Daar kunnen wij je mee helpen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we jurken ingekocht die voor een superzacht prijsje weg mogen. Dat is wat wij kunnen doen om jouw leed wat te verzachten.

Laat jij je niet kisten door dit virus en maak je er met ons het beste van? Je bent van harte welkom op afspraak.

In onze super mooie, grote winkel is er veel keuze en mag je tot max. 10 mensen meenemen.

ik wil graag een afspraak maken

 

Een goedkope trouwjurk voor de last minute bruid

Had je de moed al opgegeven dat je nog kon trouwen dit jaar? Is er nu weer een nieuw plan gerezen door de versoepelingen en ben je toch op zoek naar een trouwjurk? Waarschijnlijk hou je het klein en hoef je niet perse een hele dure trouwjurk of heb je daar ook niet zo lang voor kunnen sparen. Kom dan eens kijken naar de collectie die we hier speciaal voor hebben ingekocht. Ben jij die last minute bruid die toch graag een mooie bruidsjurk wil dragen voor een prachtig prijsje? Ben jij die bruid die alvast haar jurk in huis wil hebben voor een prachtige prijs? Ben jij de bruid die de ceremonie door laat gaan, maar haar feest heeft verzet naar volgend jaar? Kom gezellig passen!

 

De goedkope trouwjurken zijn allemaal nieuw. We verkopen deze trouwjurken uit voorraad. Dat betekent dat je dezelfde dag je trouwjurk nog in huis kunt hebben.

Wil jij weten hoe zo’n passessie werkt?

Kijk dan hier