Bruid

Goedkope trouwjurk voor je ceremonie

bruiloft inspiratie

Een goedkope trouwjurk voor je ceremonie

We krijgen de vraag weleens van bruiden die een tweede jurk willen. Een fantastische jurk bij de ceremonie en een makkelijke jurk voor het feest.
Hoe fijn is het dan dat je twee jurken kunt kopen voor de prijs van 1!  Dan kan namelijk bij ons. 
De voorraadcollectie die wij hebben hangen, hebben een prachtig prijsje. Vind jij het niet erg dat de jurk uit voorraad geleverd wordt, dan kun jij je misschien wel twee jurken veroorloven! Dreams do come true!

Wij kunnen je helpen! 

Als jij graag twee looks wilt op je trouwdag, dan kun je voor een prima bedrag slagen.
Strak tijdens je ceremonie en lekker losjes op het feest, kan allemaal.

In onze super mooie, grote winkel is er veel keuze en mag je veel mensen meenemen.

Ons advies is om 4 mensen mee te nemen, maar natuurlijk is dat geen must. Wil jij al je vriendinnen, zussen, moeder, etc meebrengen, omdat dat voor jou meerwaarde heeft?
Dan doen wij niet moeilijk! We vragen wel tijdens ons introgesprek of iedereen eerst naar de bruid wil luisteren en dan op een positieve manier feedback wil geven.

Kijk ook eens op ons instagram account, waar we regelmatig “shop the look” zullen posten.

ik wil graag een afspraak maken

 

Een trouwjurk voor de last minute bruid

Ben jij die last minute bruid die toch graag een mooie bruidsjurk wil dragen voor een prachtig prijsje? Ben jij die bruid die alvast haar jurk in huis wil hebben voor een prachtige prijs? Ben jij de bruid die de ceremonie door laat gaan, maar haar feest heeft verzet naar volgend jaar? Kom gezellig passen!

Heb jij een hekel aan lange levertijden en wil je graag  zsm de jurk in huis hebben? Dan is deze collectie ook voor jou een uitkomst.

De goedkope trouwjurken zijn allemaal nieuw. We verkopen deze trouwjurken uit voorraad. Dat betekent dat je dezelfde dag je trouwjurk nog in huis kunt hebben.

Deze jurken kunnen nog aangepast worden en onze coupeuses staan ook hierbij voor je klaar.

Wil jij weten hoe zo’n passessie werkt?

Kijk dan hier