Real Brides

Ervaring van een bruid

Ervaring van een hartenvrouw bruidsmode bruid

De ervaring van een bruid is voor ons super waardevol. Wat wij vinden is leuk, maar lang niet van waarde voor jouw als bruid. Natuurlijk zeggen wij dat we leuk en gezellig zijn en goede service hebben…. Maar of dat ook echt zo is, kunnen alleen onze ervaringsdeskundigen je vertellen. Daarom zijn we ongelooflijk blij dat Naomi ons haar ervaringen wilde vertellen:

Mijn ervaring met Hartenvrouw bruidsmode

In totaal ben ik op negen verschillende locaties geweest in Nederland op zoek naar een passende bruidsjurk. Ik hoop dat mijn ervaring de keuze voor anderen makkelijker zal maken. Hartenvrouw bruidsmode in Almere kwam er voor mij uit als de absolute topper!

Graag deel ik met jullie waarom ik tot deze conclusie ben gekomen. Allereerst is het welkom enorm persoonlijk: Bij de ingang hangt een bordje met je naam. Ze stellen je op je gemak. Eerst iets drinken met evt. zelf gebakken appeltaart. Daarbij geven ze uitleg, luisteren naar je wensen qua jurk. Daarnaast hadden we ook een leuk gesprek over hoe we elkaar (bruid en bruidegom) hadden leren kennen. We hadden een hele goede klik. Je bepaalt je budget en zij laten je dan ook alleen jurken zien in die prijscategorie. Dat maakt het zoeken gemakkelijker. Binnen een budget van 1500,- euro heb je al super veel keuze.

Ze zijn ook heel flexibel. Je kunt eerst zelf neuzen tussen de jurken. Zo heb je het gevoel dat je niets mist. Op sommige plekken gaat dat digitaal, wat misschien wel handig is, maar je krijgt toch niet hetzelfde gevoel erbij. Zij hebben kwalitatief hoogwaardige jurken. Tijdens mijn bezoek in sommige van de andere locaties was de kwaliteit een stuk minder, maar de prijsverhouding niet veel lager dan bij Hartenvrouw. Je mag tien jurken uitzoeken om mee te beginnen voor het passen.

Ze hebben bij Hartenvrouw een speciale, professionele voorziening waardoor ze je toch kunnen helpen met het aankleden tijdens coronatijd. Op veel plaatsen moest je eigen familie meenemen die je daarbij kon helpen, maar niet iedereen kan de klemmen die gebruikt worden om de jurk mooi uit te laten komen, stevig bevestigen. Dat maakt de beoordeling wel moeilijker. Je hebt als bruid vaak geen flauw idee wat echt mooi bij je staat. Er is zoveel keuze! Bij Hartenvrouw zijn ze gespecialiseerd om je te begeleiden in je keuze. Dat heb ik nergens zo meegemaakt als bij hen! Dat moet je gewoon zelf ervaren.

De locatie is knus, gezellig. Het is ook zo intiem omdat jij en je familie of vrienden de enigen zijn op dat moment. Je komt geen andere bruidjes met hun familie tegen. Je hebt daardoor een unieke eigen sfeer en ze nemen echt de tijd voor je. Daarnaast heeft de locatie een soort film idee met het gordijn waarachter je je als bruid verkleed met een lieve hulp en de voorstelling van de jurk begint als het gordijn opengaat. Je mag foto´s maken waardoor je niet alleen deze unieke ervaring vastlegt, maar ook de jurken zelf achteraf kunt vergelijken, iets wat lang niet overal is toegestaan.

Op sommige locaties staan ze open voor het terugkopen van tweedehandsjurken, maar als dat al zo is, geldt dat alleen voor merkjurken. Bij Hartenvrouw is dat niet persé zo, zij staan ook open voor andere jurken, maar zij zullen beoordelen of zij de jurk binnen een redelijke tijd kunnen verkopen.  

Qua afweging tussen nieuw en tweedehands, tussen een jurk laten maken en een kant klare jurk, wil ik het volgende meegeven: Vaak lijkt tweedehands goedkoper, maar in de praktijk is mijn bevinding dat dit vaak niet veel goedkoper uitkomt dan nieuw. Wanneer je je droomjurk kant en klaar vind, is dat de makkelijkste, meest tijdsparende en beste optie. Met een aantal kleine aanpassingen kan de jurk dan helemaal pas worden gemaakt voor jou. Laat je er één maken naar eigen ontwerp? Dan moet je zeker weten wat je wilt en wat bij je past. Je spaart de verstelkosten, maar het kost wel veel meer tijd en reiskosten. In beide gevallen zou ik zondermeer een pasafspraak maken bij Hartenvrouw. Zij hebben alle expertise in huis zodat je uiteindelijk tot het beste eindresultaat komt, wat je uiteindelijk ook beslist. Zij zijn heel klantvriendelijk en je kunt altijd bij hen terecht. Zij zijn echte kanjers!!

Naomi de Groot.


Dank je wel Naomi , voor het delen van jouw inzichten en ervaringen.

Wil je meer lezen over hoe het in zijn werk gaat bij ons, neem hier eens een kijkje.

Weet je genoeg en wil je ook graag bij ons een “once in a lifetime experience”? Je bent van harte welkom! Je kunt een afspraak maken via deze link, via tel.nr 06 17612228 of via de mail: info@hartenvrouwbruidsmode.nl