Bruid

5 tips bij het uitkiezen van je trouwjurk

5 tips bij het uitkiezen van je trouwjurk

Hoe kies je een trouwjurk?

Je koopt niet even een spijkerbroek. Nee, dit gaat om jouw trouwjurk. Een speciale gelegenheid dat ook een  feest moet zijn. Je doet dit tenslotte als het goed is, maar 1 keer in je leven.

Je bent onlangs gevraagd om te gaan trouwen en uiteraard heb je volmondig JA gezegd!! Gefeliciteerd! Wat ga je als eerste doen? wat komt er allemaal op je af? Keuzes, keuzes , keuzes! De meeste bruiden beginnen de planning van de grote dag met het uitzoeken van een trouwjurk.  Het blijkt dat een trouwjurk kopen een emotionele gebeurtenis is. We geven je graag wat tips om het uitkiezen van je trouwjurk echt tot een feestje te maken. Ook jij kunt je “say yes to the dress “ moment ervaren.

Tip 1. Wie neem je mee als je een trouwjurk gaat uitkiezen?

Kies zorgvuldig uit wie je meeneemt naar de pas-sessie. Hoe je een trouwjurk kiest kan heel spannend zijn. Heb je niet de mensen bij je die voor jou belangrijk zijn, dan kun je voor een dilemma komen te staan op het moment dat je je jurk vindt. Neem je teveel mensen mee, dan maak je het jezelf ook lastig. Hoe meer mensen , hoe meer meningen… En niet iedereen stelt jouw mening boven die van zichzelf.

Tip 2. Stel een budget vast voor je bruidsjurk

Overleg met degene die je trouwjurk gaat betalen wat je mag uitgeven aan een jurk. Wees daarin eerlijk naar jezelf en naar de styliste die je helpt. Je bent er namelijk niet mee geholpen als je trouwjurken past die ver boven je budget zijn. Wordt je verliefd op de te dure jurk, dan heb je een dilemma. Er zijn prachtige trouwjurken in iedere prijscategorie. Soms moet je concessies doen in de stijl van je trouwjurk of in je budget. Maar er is zoveel keuze tegenwoordig dat er heel veel mogelijk is.

Tip 3. Waar maak ik een afspraak of ga ik op de gok naar een bruidswinkel?

Zoek naar een winkel die service biedt en die je het gevoel geeft dat jij centraal staat. Hoe je een trouwjurk kiest , hangt ook nauw samen met hoe je de winkel kiest waar je gaat passen. De sfeer en hoe er met jou en je gezelschap om gegaan wordt, is bepalend voor hoe jouw beleving zal zijn. Mocht onze winkel jou aanspreken, dan voelen wij ons vereerd 🙂 Je kunt een afspraak maken via deze link

Tip 4. Bekijk bruidsjurken op het internet

 Bijna alle bruiden kijken op internet naar trouwjurken en dat is ook hartstikke goed. Zo krijg je zelf alvast een indruk van wat je mooi vindt. Sla wat modellen op die je aanspreken. Print ze uit, of sla ze op op je telefoon. De stylist krijgt zo een indruk van jouw smaak en kan je ook direct vertellen of dat binnen jouw budget past en of ze deze stijl hebben.

Tip 5. Blijf open staan voor andere modellen

Je hebt je huiswerk gedaan, je hebt op internet de pareltjes eruit gezocht en misschien ben je al helemaal verliefd geworden op een model of stijl… Fantastisch natuurlijk, maar… Wat nu als deze stijl op het plaatje mooi is, maar helemaal niet bij jou blijkt te passen? Een belangrijk iets hierna is wel, dat je open blijft staan voor andere modellen. Er is niets op tegen om bij je eerste pas-sessie verschillende stijlen te proberen. Misschien bevalt een bepaalde stijl je al direct beter en kun je daar op doorborduren. Wij zijn van mening dat je pas weet wat bij je past als je het aantrekt.

Blader eens rustig door onze collectie. Welke jurken spreken jou aan?

      modeca papillon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *